015NOW een stichting!

Op 12 april 2018 is 015NOW officieel van start gegaan met de oprichting van de stichting. 015NOW staat voor Nieuw Ondernemend Werken en biedt een platform aan werkzoekenden, ondernemende mensen in de regio Delft.

Wat begon als een droom krijgt na een paar maanden al invulling, want hoe mooi kan het zijn als iedereen zijn talenten en kwaliteiten kan inzetten. Maatschappelijk meewerken is meetellen.
015NOW is een netwerk van trainers, coaches en andere professionals die werkzoekenden zonder financiële ondersteuning, begeleidt in hun zoektocht om weer maatschappelijk mee te tellen. Meewerken is meetellen! Dat is de doelstelling van de Stichting 015NOW.

Een eerste initiatief van 015NOW is de opzet van het Challenge Team. Het Challenge Team is een groep van 8 mensen zonder (betaald) werk, die met elkaar de uitdaging is aangegaan om te zoeken naar een (vrijwilligers-)baan of om te starten met een eigen bedrijf. Iemand weet niet precies hoe of kampt met onzekerheid of soms ontbreken de juiste contacten. Het kan zijn dat je jaren niet hebt gewerkt. Of dat je in het buitenland hebt gewerkt. Of dat je in de crisisperiode je baan verloren bent.

In een reeks bijeenkomsten bespreken de deelnemers hun kwaliteiten, hun professionele verlangens en sparren zij over hoe zij weer maatschappelijk kunnen meetellen. Zij vinden steun bij elkaar en bij de professionals in hun zoektocht. Samen krijg je meer inzicht. Samen deel je het gevoel. Samen bereik je meer!

Wil jij aan het werk? Zoek je passend werk? Weet je niet precies hoe? Ben je op zoek naar dat duwtje in de rug? Laat wat van je horen. Schrijf een bericht naar contact@015now.nl.

0 reacties

Plaats een Reactie

Wil je op dit artikel reageren?
Hieronder kun je jouw reactie achterlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *