Samenwerken werkt! Ontdek waar we goed in zijn & geniet tijdens één bezoek van twee organisaties, die dagelijks de wereld beter maken.

Over dit evenement

 

015NOW en WestCord Hotel Delft slaan de handen ineen en openen hun deuren tijdens de Impact Days 2019. Op donderdag 21 kun je genieten van een rondleiding voor en achter de schermen bij WestCord Hotel Delft en biedt 015NOW je een interactieve workshop aan.

10:00 Rondleiding WestCord Hotel Delft

11:00 – 13:30 Workshop ‘Het lichaam liegt nooit!’

14:00 Rondleiding WestCord Hotel Delft

16:00 Rondleiding WestCord Hotel Delft

Rondleiding WestCord Hotel Delft

Ben je benieuwd wat er achter de schermen van een hotel gebeurt? Kom dan gezellig langs en neem een kijkje in WestCord Hotel Delft! Tijdens deze dag maak je kennis met de vele facetten van het werken in een hotel. Zo zijn er o.a. rondleidingen (voor en achter de schermen).

Er worden rondleidingen georganiseerd door het hotel. Vraag de collega’s het hemd van het lijf tijdens een tour door het hotel. Er gebeurt meer achter de schermen dan je denkt. Daarnaast kun je alles vragen over de openstaande vacatures bij WestCord Hotel Delft. Informeer direct, spreek je toekomstige collega en proef de sfeer…

Wilt u deelnemen aan de rondleidingen bij WestCord Hotel Delft, stuur dan een email naar Nick Keijzer nick.keizer@westcordhotels.nl of meld u aan via 06-52387520.

015NOW-workshop: Het lichaam liegt nooit!

Zin in meer rust, ruimte en het uitvoeren van jouw plannen? In meer leven dan overleven? Meer energie, rust, plezier en voldoening? Dus lekker in je vel, lekker in je leven?

We doen met elkaar energiegevende oefeningen, die je ook gewoon in het dagelijks leven kunt doen.

Werken aan je mentale veerkracht, weerbaarheid en flexibiliteit. In contact staan met je lichaam

Kortom we zijn meer dan alleen ons denken, ons hoofd. En ook in contact met elkaar kunnen we veel informatie ontvangen en laten zien door meer in te zetten dan onze ogen en oren.

Handig als je solliciteert of nieuwe opdrachten aan het werven bent. Ook tijdens het netwerken en het verder realiseren van jouw plannen.

Met plezier verbindingen leggen, jouw contacten uitbreiden met beide voeten op de grond en met benutting van jouw hele persoon.

Wil jij stevig staan voor wie je bent? Je eigen plek innemen? Verzeker je dan van deelname en meld je snel aan voor deze bijeenkomst! Het belooft een inspirerende ochtend te worden, vol met onverwachte ontmoetingen en nieuwe inzichten. Je bent van harte welkom!