Samenwerken werkt! Ontdek waar we goed in zijn & geniet tijdens één bezoek van twee organisaties, die dagelijks de wereld beter maken.

 

Over dit evenement

 

015NOW en WestCord Hotel Delft slaan de handen ineen en openen hun deuren tijdens de Impact Days 2019Op zaterdag 23 november biedt 015NOW je een interactieve workshop aan.

015NOW-workshop: Pak Je Plek!

2019 is bijna voorbij en velen van ons kijken uit naar de feestdagen en het nieuwe jaar om vol goede moed in 2020 aan de slag te gaan. Dikwijls blijft het bij goede voornemens. Voor je het weet, word je opgeslokt door de waan van de dag en de bijkomende zorgen.

Of je nu een baan of eigen onderneming hebt of werkzoekend bent: het kan een complexe puzzel zijn. Hoe ga je nu echt stevig staan in die wirwar? Hoe neem je je eigen plek in? Want gezien en gehoord worden, willen we allemaal. Erbij horen!

Wil jij stevig staan voor wie je bent? Je eigen plek innemen? Verzeker je dan van deelname en meld je snel aan voor deze bijeenkomst! Het belooft een inspirerende ochtend te worden, vol met onverwachte ontmoetingen en nieuwe inzichten. Je bent van harte welkom!

Ben je benieuwd wat er achter de schermen van een hotel gebeurt? Kijk dan bij het programma van donderdag 21 november

Kom gezellig langs en neem een kijkje in WestCord Hotel Delft! Tijdens deze dag maak je kennis met de vele facetten van het werken in een hotel. Zo zijn er o.a. rondleidingen (voor en achter de schermen) en een wedstrijd bedden opmaken.

Er worden rondleidingen georganiseerd door het hotel. Vraag de collega’s het hemd van het lijf tijdens een tour door het hotel. Er gebeurt meer achter de schermen dan je denkt. Daarnaast kun je alles vragen over de openstaande vacatures bij WestCord Hotel Delft. Informeer direct, spreek je toekomstige collega en proef de sfeer.

Wilt u deelnemen aan de rondleidingen bij WestCord Hotel Delft, stuur dan een email naar Nick Keijzer nick.keizer@westcordhotels.nl of meld u aan via 06-52387520.